Afili Aşk dizisinden flaş karar!

Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk’in başrol oynadığı ‘Afili Aşk’ dizisi için flaş bir karar alındı. Dizinin 2 bölüm sonra final yaparak veda edeceği öğrenildi.

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk için şoke eden bir karar alındı. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrol oynadığı dizide senaryo konusunda savrulmalar yaşanmış ve dizinin yeniden ilgi görmesi için her şey yapılmıştı. Kanal D önce Çarşamba’dan Cumartesi’ye, sonra da Perşembe gününe alarak diziyi sürdürmek için elinden geleni yapmıştı.

blank
Afili Aşk

AFİLİ AŞK FİNAL Mİ YAPIYOR?

Ancak dizinin 36.bölümünün çok düşük reytingler alması artık final kararı verilmesi için son damla oldu. Afili Aşk’ın ekran macerasının 38.bölümle birlikte sona ermesi kararı alındı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.