‘Afili Aşıklar’ ve iki ailenin neşeli maceraları ekrana kilitleyecek!

Kanal D’nin Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak yeni dizisi “Afili Aşk”, gençleri olduğu kadar aile dizilerine özlem duyanları da ekran başına toplayacak. Bu yazın en “afili aşk”ının yaşanacağı dizide birbirinden oldukça farklı iki ailenin maceraları da izleyicilere neşeli anlar yaşatacak.

Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Afili Aşk’ta başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk paylaşıyor. Dizide İstanbul’un eski tekstilcilerinden olan varlıklı iş insanı Muhsin Yiğiter’in (Altan Erkekli) iki oğlu vardır. Büyük oğlu Samet (Ozan Dağgez), Muhsin beyin ilk kurduğu tekstil atölyesinden sorumludur. Küçük oğlu Kerem (Çağlar Ertuğrul) ise, girişimci zekasıyla aile şirketini internetten alışveriş sektörünün lideri haline getirmiştir. Ancak çapkın Kerem, yine de babasının gözüne girememiştir. Muhsin Bey ve eşi Yelda hanım, Boğaz sırtlarındaki köşklerinde zengin bir hayat sürmekte; Samet, eşi Hülya (Asena Tuğal) ve Kerem de onlarla birlikte yaşamaktadır.

Ailenin eski tekstil atölyesinde çalışan Ayşe Özkayalı (Burcu Özberk) ise, iki abisi, annesi Melahat (Benian Dönmez), yengesi Nazmiye (Beril Pozam) ve küçük yeğeniyle birlikte yaşamaktadır. Büyük abisi Rıza (Taner Rumeli) mahalledeki kahveyi işletmekte ve küçük abi Erkut (Uğur Uzunel) ise Ayşe’nin maaşıyla geçinmektedir. Abilerinin baskısı altında sıkıcı, tatsız bir hayat yaşayan Ayşe ile Kerem’in yolları kaderin garip bir cilvesiyle kesişecektir. İşte o andan itibaren hem iki gencin hem de aralarında sınıf farkı olan bu iki ailenin yaşamı geri döndürülemeyecek şekilde değişecektir.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı Afili Aşk, Çarşamba akşamı Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.