Adriana Limave Metin Hara aşkında sular durulmuyor

Magazin gündemine bomba gibi düşen Metin Hara ve Adriana Lima aşkında sular durulmuyor.

Brezilyalı model Adriana Lima ve Metin Hara’nın sosyal medyada imalı paylaşımları yüzünden ayrıldıkları konuşulan çift hakkında neredeyse her gün yeni bir haber çıkıyor. Şimdi de gündemde Metin Hara’nın Adriana Lima’ya yaptığı evlilik teklifi iddiası var.

Miami’de düzenlenen ve arkadaşlarının katıldığı partide Metin Hara, maket bir yüzükle diz çökerek Adriana Lima’ya evlenme teklifinde bulundu.

Bu sırada modelin elindeki balyoz maketiyle Hara’nın kafasında tutması ise ilginç görüntülere sahne oldu. Gece boyunca arkadaşlarıyla eğlenen Adriana Lima ve Metin Hara’nın bu kareleri ‘yılın aşkı’ notuyla sosyal medyadan paylaşıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.