Adriana Lima’dan Türkiye’yi sallayan paylaşım!

Dünyaca Ünlü Top Model Adriana Lima’nın Instagram ve Facebook hesaplarından yaptığı son paylaşımı olay oldu. Lima’nın paylaştığı fotoğrafta ay yıldızlı kolye taktığı görüldü.

Victoria’s Secret mankeni Adriana Lima, plajda güneşlenirken, kırmızı bikisini ile bir özçekim yaptı. Lima’nın özçekimi özellikle Türk takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Dakikalar içinde yüz binleri bulan beğeni sayısı her geçen saniye artmaya devam etti.

TÜRK TAKİPÇİLERDEN YORUM YAĞMURU

Dünyanın her yerinden, özellikle Türk takipçileri tarafından beğeni ve yorum alan paylaşımdaki ayrıntı, Adriana Lima’nın taktığı kolyenin ay ve yıldızdan oluşması.

1 SAATTE 3 BİN MESAJ!

Neredeyse tamamı Türklerden olmak üzere 3 binin üzerinde yorum da 1 saat içerisinde gerçekleşti. Adriana Lima’nın ay yıldız kolyeli özçekiminin altındaki yorumlara vereceği cevap ise takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

İşte Lima’nın o fotoğrafı…

adrian-lima

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.