Adriana Lima tarafından terk edilen Metin Hara’nın namusu zedelendi

Adriana Lima tarafından terk edildiği iddia edilen Metin Hara ‘İnsanın namusunu zedeleyen iddialarla karşı karşıyayız’ dedi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima’yla sevgili olan Metin Hara, ilişkisi başladığı günden beri “Ayrıldılar” iddialarına maruz kaldı. Instagram’da birbirlerini takipten çıktıkları fark edilen ünlü çiftin ayrıldığı konuşulunca Metin Hara’dan şu şekilde yalanlama geldi: “Başından beri kadına/insana karşı şiddetin tam karşısında yer aldım. Dilim döndüğünce, kalbim el verdiğince… Şiddet aslında bir anda kurşun olup saplanmıyor insanın kalbine… Önce iç savaşla başlıyor. Kendiyle kavga eden kişi dışarıdakine savaş açıyor… Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum kişi ve benim adıma akıl almaz komplo teorilerinden, insanın itibarını namusunu zedeleyecek iddialardan dolayı üzücü bir şekilde zorbalık yaşamaktayız.”

‘AYRILIK YOK’

Metin Hara “Şu anda Amerikadayım. Saat sabaha karşı 5… Ben bir iyilik projesi üzerinde çalışıyorum. Türkiye’de nasıl bir demeç vermişim olmayan bir kurgu üzerine? Ayrılık yok ki demeç verilmiş olsun… Başından beri de olmadı ki… Şu anda iki dünya güzeli kızın ve hayatımı paylaştığım kişinin mutluluğu benim adıma herşeyden önemli… Her şey onların bir gülümsemesi çalınmasın diye…” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.