Adriana Lima, son kez podyumda yürüdü

18 yıldır Victoria’s Secret defilesinde boy gösteren Adriana Lima, son kez podyumda yürüdü. Gözyaşlarını tutamayan mankene, Metin Hara’dan destek geldi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, son kez Victoria’s Secret Fashion Show’da boy gösterdi. Defilenin açılışını yapan kıdemli melek, şovu izlemeye gelenlerin tezahüratları ve alkışları karşısında gözyaşlarını tutamadı. 18 yıldır Victoria’s Secret defilelerinde boy gösteren 37 yaşındaki Adrina Lima, yaşadığı duygularını da sosyal medya hesabından yayımladı. Mankene destek sevgilisi Metin Hara’dan geldi. Hara, kız arkadaşına ‘’Hiçbir şey, gözyaşları içinde ağır çalışan bir kadının yüzünde gülücükler açmasından daha kutsal değildir. Sen beni dünyanın en şanslı erkeği yaptın. Ben senin gülmene şahidim” yazarak Lima’nın her zaman yanında olacağını aktardı. Hara’nın bu yorumu binlerce kişi beğendi.

blank

KANATLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER

Victoria’s Secret’ın ‘en uzun süre çalışan modeli’ olan Adriana Lima, ‘Sevgili Victoria, uçmayı öğrenmem için ve kanatlar verdiğin için teşekkür ediyorum” mesajını yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.