Adrenalin Tutkunları Kartepe’de Buluşuyor

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ile Kartepe Off-Road Doğa Sporları Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği” bu hafta sonu adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek.

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ile Kartepe Off-Road Doğa Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği” bu hafta Suadiye Odun Deposu Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 25-26 Haziran 2022 tarihleri arasında iki gün düzenlenecek olan şenlikler saat 11.00’de başlayacak.

8 KATEGORİDE MÜCADELE EDİLECEK

Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği’nde adrenalin tutkunları Erkekler S-1,S-2,S-3,S-4, Bayanlar S-1, S-2, Genel Klasman ve Extrem Kategorisi’nde mücadele edecekler. 8 kategoride yapılan mücadeleler sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

ADRENALİN ADRESİ KARTEPE

Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliğinde Motocross, Atv, AirSoft gösterilerinin yanı sıra çocuklar için çocuk oyun grupları, konserler, çeşitli yarışmalar ve Off-Road yarışları ile heyecanlı ve keyifli zaman geçirilecek. Şenlikte katılımcılar için karavan ve çadır alanları hazırlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kamp ateşi ile adrenalin tutkunları ayrı bir heyecan yaşayacaklar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.