Adnan Süvari Parkı da yenilendi

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların kent içinde rahat nefes alabilecekleri yeşil vahalar yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda parkların yenileme çalışmaları durmaksızın sürüyor.

İlçenin en büyük parklarından biri olan Adnan Süvari Parkı da, belediyenin Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla baştan sona yenilendi. Park, çocuk oyun grubu, yetişkin fitness spor aletleri ve yeşil doku düzenlemelerinin ardından vatandaşlarla buluştu.

Arka arkaya yenilenen Özdemir Sabancı ve Güzel İzmir parklarının ardından, Adnan Süvari Parkı’nın da elden geçirilmesiyle, bölgede adeta yeşil bir vaha yaratılmış oldu. Adını Türk Futbol dünyasının unutulmaz isimlerinden biri olan Adnan Süvari’den alan parkın son hali vatandaşların beğenisini kazandı.

Toplam 5 bin metrekareyi bulan parkta mevcut ağaçların dokusuna zarar verilmeden yeşil alan miktarı artırıldı. Parkın her noktasına otomatik sulama sistemi kuruldu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin kendi olanaklarıyla sürdürülen park yenilemelerinin belirlenen program doğrultusunda aralıksız süreceğini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.