Adıyaman’da Narkotik ekipleri göz açtırmıyor

ADIYAMAN (İGFA) – Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; B.A., H.A., S.Ö., F.G., isimli şahıslardan toplamda, 41.71 gram metamfetamin, 8.41 gram Sentetik kannobinoid, 1 adet sentetik ecza hapı, 2 adet kullanım aparatı, 1 adet alüminyum folyo rulosu, kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Nöbetçi Savcının talimatıyla şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmıştır.

Araç sürücüsü H.A. isimli şahsa uyuşturucu madde etkisinde araç kullanmaktan toplam 9410 ₺ İdari para cezası uygulanmış olup şahsın ehliyetine 5 yıl süreyle el konulmuş olup, araç trafikten men edilmiştir.

Adli tahkikat kapsamında 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.