Adıyaman uyuşturucu ile mücadelede hız kesmiyor

ADIYAMAN (İGFA) – Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki narkotik ekipleri 13-21 Eylül 2022 tarihleri arasındaki çalışmaları basın aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

Adıyaman genelinde düzenlenen 31 farklı uyuşturucu operasyonu kapsamında 34 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığını ve 2 şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Narkotik ekiplerinin şüpheli şahısların üzerinde yaptığı aramalarda toplamda 5,49 Gr Esrar maddesi, 245,88 Gr Metamfetamin Mad., 2 Adet Sentetik Ecza Hap, 8,42 Gr Sentetik Kannabinoid Mad., 4 Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve 2 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirdiği belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.