Adı Serdar Bilgili’yle anılan Deniz Çakır’dan ilan-ı aşk gibi paylaşım

Güzel oyuncu, dün sabah Bilgili’ye ait otelden bu fotoğrafı yayınlayıp duygusal bir not yazdı.

Takvim’de yer alan habere göre; Deniz Çakır’dan şok paylaşım! Önceki haftalarda adı Serdar Bilgili’yle aşk dedikodularına karışan Çakır’dan önceki gün bu iddiaları doğrular bir hamle geldi. 3 hafta önce Bilgili’ye ait Soho House’da işadamıyla akşam yemeği yiyen güzel oyuncu, bu kez de Kanlıca’daki Ajia Hotel’deydi. Güzel oyuncunun, işadamı tarafından otel haline getirilen Boğaz’daki yalıda bir araya geldiği iddia edildi.

blank

Serdar Bilgili’den Deniz Çakır açıklaması

Serdar Bilgili’den açıklama. geldi: Hanımefendiyi kişisel olarak tanımamaktayım

İşte o açıklama:

Son dönemde hakkımda bir kaç seferdir tekrarlanan Sayın Deniz Çakır ile ilgili asılsız haberlerden dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hanımefendiyi kişisel olarak tanımamaktayım.
Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ederim.

Saygılarımla,
Serdar Bilgili

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.