Adı Sarp Levendoğlu ile aşk dedikodularına karışan Derya Şensoy sevgilisinden ayrıldı

Şensoy, sürpriz bir karara imza atarak iki yıl önce flört etmeye başladığı oyuncu sevgilisi Seçkin Özdemir’den ayrıldı.

Oyuncu Seçkin Özdemir, adı Sarp Levendoğlu ile aşk dedikodularına karışan meslektaşı Derya Şensoy ilişkilerini tamamen sonlandırdı.

2 YILDIR FLÖRT EDİYORLAR

Derya Baykal’ın Ferhan Şensoy’dan olan kızlarından Derya Şensoy ile Seçkin Özdemir iki yıl önce flört etmeye başlamıştı. Sevgililer geçen mart ayında ilişkilerine ara vermiş daha sonra tekrar barışmıştı.

İPLER TAMAMEN KOPTU

Bir dargın bir barışık çift ilişkilerini tamamen bitirme kararı alıp, birlikteliklerini noktaladı. 35 yaşındaki Özdemir, Kiralık Aşk dizisinin Pamir’i olarak rol alıyor. 26 yaşındaki Şensoy ise bu hafta vizyona girecek ‘Çakallarla Dans 4’ filminin heyecanını yaşıyor.

blank

AKALAY VE ÖZDEMİR İHANETE UĞRADI

Oyuncu çift Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu’nun yaklaşık 2 buçuk yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu konuşulan Derya Şensoy’un sevgilisini aldatması “çifte ihanet” şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.