Adele tanınmaz hale geldi!

Bugüne dek 45 kilo verdiği öğrenilen ve her yeni fotoğrafında daha da zayıfladığı görülen ünlü şarkıcı Adele, spor kıyafetler içindeyken çekilen son fotoğrafında tanınmayacak kadar değişmiş görünüyor.

Ünlü şarkıcı Adele, spor kıyafetler içinde Los Angeles sokaklarında dolaşırken görüntülendi.

Bugüne dek 45 kilo verdiği söylenen ve halen kilo vermeye devam ettiği görülen 31 yaşındaki İngiliz şarkıcı, son fotoğrafında tanınmayacak kadar değişmiş görünüyor.

Adele

BOŞANDIKTAN SONRA DEĞİŞİM BAŞLADI

Adele’in değişimi, yedi yaşındaki oğlu Angelo’nun babası Simon Konecki’den boşanması sonrası başladı. 2011’de flört etmeye başlayan ve 2015’te evlenen çift geçen yıl nisan ayında ayrıldıklarını duyurmuştu. Adele, eylül ayında boşanmak üzere mahkemeye başvurmuştu.

İlk kez 24 Ekim’de görüntülenen Adele, fiziki değişim sinyalini verdi. Cadılar Bayramı fotoğrafında, Adele’in artık eskisi gibi kilolu olmadığı görüldü.

Grammy rekortmeni şarkıcı, Harry Styles ve James Corden ile birlikte gittiği Karayipler tatilinde tamamen incelmiş haliyle objektiflere yansıdı.

“GÜNDE 1000 KALORİ TÜKETTİ”

Brezilyalı kişisel antrenörü Camila Goodis, geçen ay The Sun gazetesine verdiği röportajda, Adele’in çok fazla spor yapmayı sevmediğini söyleyerek, zayıflığının yüzde 90 oranda diyet yapmasından kaynaklandığını söyledi. Ünlü şarkıcının “sebze suyu ve günde 1000 kalori diyeti”ne bağlı kalarak kilo verdiğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.