Adele, oturduğu yerden günde 315 bin TL kazanıyor

Konserlerine ara veren Adele, oturduğu yerden günde 41 bin sterlin yani 315 bin TL kazanıyor.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, halihazırda albüm çıkarmayıp şarkı söylemese de sahip olduğu ticari girişimleri sayesinde günde 41 bin sterlin (315 bin TL) kazanıyor. 30 yaşındaki şarkıcı konser ve albüm çıkarmaya ara vermesine rağmen geçen yıldan bu yana aynı kazancı elde etmeye devam ediyor.

ADELE’İN SERVETİ 105 MİLYON STERLİN

Beş yaşındaki oğlu Angelo ile ilgilenmek istediği için turnelere ve konserlere ara verdiğini açıklayan Adele, oturduğu yerden milyonlar kazanıyor. Yeni çıkardığı albümleriyle en çok satan albüm ve singlelarda zirvede yer alan Adele, son turnesini Haziran 2017’de bitirdi. O dönemde Adele’in serveti 105 milyon sterline ulaştı.

blank

ŞİRKETLERİNDEN PARA YAĞIYOR

Adele’in Melted Stone Ltd. şirketi geçen yıl 4,9 milyon sterlinlik iş yaparak 25,5 milyon sterlinlik nakit parayı kasasına koydu. Adele şirketten 2,25 milyon sterlin kar payı aldı. Şarkıcının bir başka şirketi Melted Stone Publishing Ltd., geçen yıl şarkıcıya 4,4 milyon sterlin ödedi.

BÜYÜK BİR EMLAK PORTFÖYÜ VAR

Rakamlar, büyük bir emlak portföyü de olan şarkıcının diğer ticari girişimleri ile birlikte zenginliğinin 2017 yılında yaklaşık 15 milyon sterlin arttığını gösteriyor. Bu da Adele’in günde 41.096 sterlin gelir elde etmesi anlamına geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.