Adele, makyajsız selfie akımına katıldı

Adele, makyajsız fotoğrafını Instagram hesabından paylaşınca hayranlarını şaşırttı. Adele’i yakından takip edenler bilir, onu kuyruklu eyeliner’ı olmadan sahnede görmek neredeyse imkansızdır. Adele bu kez alışılmış görüntüsünün dışına çıkarak, çarşamba günü Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşıp takipçilerini şaşırttı. Konser sonrası makyaj çıkarma rutinini sosyal medya hesabından paylaşan Adele, önce tek gözünü sildiği bir kareyi, ardından da yüzünde hiç makyaj olmayan bir fotoğrafını paylaştı. 28 yaşındaki şarkıcı Adele’in bu samimi ve cesur pozu kısa sürede binlerce beğeni alırken, hayranları makyajsız da hala çok güzel olduğunu söyleyen yorumlar yaptı. Adele’in makyajsız görünümüne çok sayıda ‘doğal güzellik’ şeklinde yorumlar geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.