Adele, dünya turnesini tamamladıktan sonra hamile kalmak istiyor

Önümüzdeki ay dünya turnesini tamamlayacak olan dünyaca ünlü şarkıcı Adele, daha sonrasında ikinci çocuğunu dünyaya getirmek istediğini söyledi.

Yakında dört yaşına girecek olan oğlu Angelo’nun çok hızlı büyüdüğünü söyleyen 28 yaşındaki İngiliz şarkıcı, hafta sonunda Nashville’de verdiği konserinde, “Oğlumun büyümesiyle çok daha duygusal olmaya başladım. O artık bir bebek değil” şeklinde konuştu.

Oğlunun sürekli, “Bebek, bebek, bir bebek istiyorum” dediğini anlatan Adele, “Şu anda hamile değilim ve turnenin sonuna kadar da hamile kalmayacağım” dedi.

Adele, oğlu Angelo’nun büyümesini izlemek istediği ve onunla ilgili hiçbir şeyi kaçırmak istemediği gerekçesiyle bundan sonra 10 yıl kadar dünya turnesi yapmayacağını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.