ADATA’dan Seçili Ürünlerde Mayıs Sonuna Kadar İndirim

Mayıs ayı sonuna dek sürecek kampanyada XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi, ADATA SWORDFISH SSD ve XPG SX8200 SSD gibi seçili ürünlerde 20’ye varan indirimler oyuncuları bekliyor.

Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama ürünleriyle tanınan ADATA, kullanıcılara seçili ürünlerini avantajlı fiyatlardan alma şansı sunuyor. Mayıs ayı sonuna kadar sürecek olan kampanyada kullanıcılar, ADATA ürünlerine 20’ye varan indirimlerle sahip olabilecekler.

SSD Modellerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

Kampanyanın yıldızı 2TB SX8200 modeli, 3500MB okuma ve 3000MB hızıyla hem oyunlarda hem de iş uygulamalarında ideal performansı sunuyor. Sinerji’de 20 Mayıs’a kadar devam edecek kampanyadan faydalanarak ürüne 8 indirimle sahip olmak için kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

XPG’nin 3D NAND Flash yongalar kullanılarak üretilen SX8100 PCIe Gen3x4 SSD modeli, 3500MB’a varan okuma ve 2400MB’a varan yazma hızlarıyla grafik profesyonellerine arzuladıkları performansı sunuyor. Ürün sahip olduğu teknolojiler sayesinde yüksek performansın ötesinde, uzun ömürlü ve verileri daima güvende tutan bir kullanım sunuyor. SLC ön belleği ve DRAM ön bellek tamponuyla üstün performans sunan SSD’nin 4 TB’a varan kapasite seçenekleriyle bulmak mümkün. Inventus’ta 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyada ürüne 20 indirimle 913 TL’ye sahip olabilirsiniz. Kampanyaya şuradan ulaşabilirsiniz.

Kampanyanın bir diğer cazip ürünü olan SU650, özellikle performans artışı için geleneksel HDD’lerden SSD’ye geçen kullanıcılar için uygun fiyatlı bir çözüm sunuyor. 120 GB ile 480 GB arasında değişen depolama kapasiteleriyle, daha fazla verimlilik ve güvenilirlik için 3D NAND Flash kullanan SSD, gelişmiş teknolojileri sayesinde, mükemmel okuma/yazma performansı sağlar ve HDD’lere kıyasla daha az güç tüketir. Hemdizüstü hem de masaüstü bilgisayar ile uyumlu olan 120GB’lık ürünü, 28 Mayıs’a kadar Hepsi Burada’nın 9 indirimiyle 319 TL’ye satın almak mümkün.

GamingGenTr’de devam eden kampanyada ise 1800MB’a kadar okuma ve 1200MB’a kadar yazma hızına sahip ADATA SWORDFISH 250 GB SSD son derece cazip bir fiyatla kullanıcılarla buluşuyor., Şıklığı ve stilinin yanında uygun fiyatıyla da öne çıkan ürün 20 indirimle 449 TL fiyatıyla, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 30 Mayıs’a kadar devam edecek kampanyaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

SUMMONER Red Switch Klavyede Süper İndirim

ADATA’nın Mayıs kampanyası kapsamında indirimli fiyattan kullanıcılara sunduğu son ürünse XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi. Cherry MX Red tuş anahtarlarına sahip olan bu klavye hem oyun oynarken hem de günlük kullanımda kusursuz bir deneyim yaşatıyor. XPG SUMMONER gaming klavyeye, 27 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya ile İncehesap üzerinden 28 indirimle 1250TL’ye sahip olmak mümkün.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.