Adana’da tarihi gençlik şöleni!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla organize edilen “Bir Gençlik Şöleni” konserlerle son buldu.

ADANA (İGFA) – AK Parti Gençlik Kollarınca Yeni Adana Stadı’nda gerçekleştirilen şölende, sanatçılar sahne aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın protokoldeki yerini almasının ardından, tribünler “Recep Tayyip Erdoğan” diye tezahürat yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması öncesinde sahaya inerek tribünleri selamladı.

Programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğinden kesitler içeren “Kafa tutar dünyaya” adlı şarkı dinletildi. Şarkıyla birlikte maraton tribünü önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı ve şarkıda geçen “İzle izle bizi sonuna kadar, yollar gidilecek Fizan’a kadar” sözleri ile “2023” yazılı dev pankart açıldı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımcılara hitap etti.

İnan’ın hediye takdiminin ardından protokol tribününe geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada katılımcılarla öz çekim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gencin kendisine verdiği kara kalem çizilmiş resmini imzaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.