Adana halkının Murat Yıldırım sevgisi Ramo setini durdu!

BKM imzalı, salı akşamları yeni bölümleriyle izleyicileri aksiyon ve aşk dolu bir dünyanın içine çeken ‘Ramo’ seti dün Çarşı sahnesindeki çekimler sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BKM imzalı, salı akşamları yeni bölümleriyle izleyicileri aksiyon ve aşk dolu bir dünyanın içine çeken ‘Ramo’ seti, dün Çarşı sahnesindeki çekimler sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Herkesin dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ı görmeye çalıştığı set, bir süreliğine durdu.

blank
Ramo

İlk bölümünden itibaren kısa sürede kendine kemik bir seyirci kitlesi oluşturan ve sosyal medyada çok konuşulan ‘Ramo’, çekimlerin gerçekleştiği Adana’da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Oyuncuların kısa sürede Adana halkıyla sıcak bir iletişim kurduğu dizinin dün Çarşı’da gerçekleşen çekimlerinde Murat Yıldırım izdihamı yaşandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.