“Adamın Gol Diyor” filmi Amerika’dan İzmir’e yedi dalda ödül getirdi.

Ayhan Işık Oyunculuk Okulu’nun yapımcılığını üstlendiği, Berkay Berkman ve Atakan Şatıroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Adamın Gol Diyor, South Film and Arts Academy Festival’de 5 dalda ödüle layık görüldü.

Film, “En İyi Sosyal Film”, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu”, “En İyi Yönetmen Onur Ödülü”nü okulun eğitmenleri Berkay Berkman ve Atakan Şatıroğlu’na getirirken ; “En İyi Genç Aktör” ödülünün sahibi okulun mezunu Murathan Baykal oldu. “En İyi Prodüktör” ödülünü ise Fırat Gökdağöz, Berkay Berkman ve Atakan Şatıroğlu ile paylaştı. Filmin diğer ödülü ise Los Angeles Actors Awards’dan geldi. Berkay Berkman, “Best Monologue” ödülünü aldı.

blank

Son olarak Five Continents Film Awards’da Dr. Nil Yüzbaşıoğlu “En İyi Sanat Yönetmeni” ödülünü aldı. Film festival yolculuğuna devam edecek. Okulun tüm filmleri gibi Adamın Gol Diyor filmi de İzmir’de çekildi; filmde usta isimlerin yanı sıra okulun mezun ve öğrencileri rol aldı. Ayhan Işık Oyunculuk Okulu kurucularından Atakan Şatıroğlu, ” Üretimlerimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.