‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımında heyecan artıyor

Ay Yapım’ın Star TV için hazırladığı ve renkli hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımında düğündeki kargaşanın ardından Haziran (Ayça Ayşin Turan) ilişkileri konusunda umutsuzluğa düşerken Poyraz (Alp Navruz), onları hiç kimsenin ayıramayacağına dair verdiği sözü genç kadına tekrar hatırlatıyor.

YouTube video

‘Ada Masalı’nın yeni bölüm tanıtımında nikahlarında artan gerilimin ve evlenememelerinin ardından Haziran ilişkileri konusunda büyük bir umutsuzluğa kapılırken Poyraz her şeye rağmen ikisini kimsenin ayıramayacağının altını çiziyor. Batu’nun (Erdem Kaynarca) İdil’e (Beril Pozam) karşı ilgisinin arttığı gözlerden kaçmazken Biricik’in (Özge Demirtel) Melisa’ya (Merve Nur Bengi) karşı öfkesi dinmiyor. Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ‘Ada Masalı’ herkesi salı akşamı ekran başına davet ediyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.