‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımı seyirciyle buluştu

Renkli hikayesiyle büyük ilgi gören Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımı seyirciyle buluştu. Tanıtımda Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) Poyraz’la (Alp Navruz) ortaklığını bitirdikleri ve adadan ayrılacağı haberi adaya hızla yayılıyor. Birçok kişi bu duruma üzülürken İdil (Beril Pozam), çok mutlu oluyor.

YouTube video

Seyircinin içini ısıtan romantik hikayesiyle beğeniyle izlenen ‘Ada Masalı’nın 4. bölümünden yeni tanıtım ekranlara geldi. Haziran ve Poyraz’ın ortaklıklarının sona erdiği ve Haziran’ın adayı terk edeceği haberi adaya bomba gibi düşüyor. İdil, bu durumdan çok mutlu olurken adada herkes Haziran’a ne kadar alıştığının farkına varıyor. Poyraz ise bunu inkar ediyor. Haziran gitmek konusunda ikilemde kalırken Poyraz Haziran’ın kalması için sebebi olmadığına kendisini inandırıyor. Haziran’ın adadan ayrılıp ayrılmayacağı ve Poyraz’ın bu duruma tepkisiz kalıp kalmayacağı ise şimdilik gizemini koruyor. Öte yandan Biricik (Özge Demirtel), ailesinin adaya kardeşini göndermesiyle yıkılırken Melisa (Merve Nur Bengi) bu duruma anlam veremiyor.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un paylaştığı ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener buluşuyor. Ali Bilgin yönetmenliğindeki dizinin senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.