Ada Masalı’nın yeni tanıtımı eğlenceli bir bölümün daha sinyallerini verdi

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda doğum gününü kutlamayan ve arkadaşlarının da bu sebeple unuttuğunu düşünen Poyraz’a (Alp Navruz) Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) sürpriz parti organize etmesi dikkat çekiyor.

YouTube video

Star TV ekranlarının ilgi gören dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımında doğum gününü hiç kutlamayan Poyraz, Haziran’ın onun için organize ettiği sürpriz partiyle şok oluyor. Nehir (Eylül Ersöz) ve Okan’ın beraber vakit geçirmeye başladığı anlar ikilinin yakınlaşmaya başladığının habercisi olurken Alper (Rami Narin), Melisa (Merve Nur Bengi), Selma (Nihan Büyükağaç) ve Fatih’in (Can Kahraman) oyun oynadığı dakikalar eğlenceli bir bölümün daha sinyallerini veriyor. Haziran ile Poyraz’ın romantik anları ise tanıtıma damga vuruyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.