‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu

Ay Yapım’ın Star TV’de ekranlara gelen ve ilk bölümüyle çok konuşulan yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu. Ön izleme sahnesinde İdil (Beril Pozam), Haziran’la (Ayça Ayşin Turan) tanışmak için evine gidiyor. Poyraz’a (Alp Navruz) aşık olan İdil, iğneleyici sözleriyle Haziran’ı Poyraz konusunda uyarırken Haziran, Poyraz’la arasında bir şey olmasına ihtimal vermiyor.

YouTube video

Yaz ekranlarına renkli ve romantik bir hikayeyi taşıyan ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi paylaşıldı. Poyraz konusunda Haziran’ı bir tehlike olarak gören İdil, üstü kapalı uyarılarıyla Haziran’a gözdağı verirken İdil’in ne ima etmeye çalıştığını çok iyi anlayan Haziran, kendinden emin tavrıyla Poyraz’la beraber olma ihtimalinin olmadığının altını çiziyor. İkilinin konuşması, ileride ikili arasında esecek sert rüzgarların habercisi oluyor.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener’in eşlik ettiği Ali Bilgin yönetmenliğindeki ‘Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleminden çıkıyor.

Sımsıcak ada atmosferi ve romantik hikayesiyle ‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.