‘Ada Masalı’ndan yeni tanıtım yayınlandı! Heyecan artıyor!

Ay Yapım’ın Star TV’de yayınlanan yaz dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Hakan’ın (Cem Anıl Kenar) Poyraz’la (Alp Navruz) konuşup her şeyi anlattığını düşünen Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) endişeli halleri dikkat çekerken İdil (Beril Pozam), Haziran’ın Kırlangıç Adası’ndan gitmesi için elinden geleni yapacağının sinyallerini veriyor.

Sımsıcak ada havasını ekranlara taşıyan ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Hakan’ın adaya geldiğini öğrenen Haziran, Poyraz’dan sakladığı büyük sırrın ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalırken Hakan, Selma’nın (Nihan Büyükağaç) yeğeninin Haziran olduğunu öğreniyor. Haziran’ın her hareketinden rahatsız olan ve Hakan tarafından da kışkırtılan İdil, onun bu adadan gideceğinin altını çizerken İdil’in bu uğurda ne yapacağı ise gizemini koruyor. Haziran, Hakan’ın adaya gelmesiyle kendisini Poyraz’ın yanında hep diken üstünde hissederken yaşadıkları tüm anlaşmazlıklara rağmen Haziran ve Poyraz vakit geçirdikçe aralarındaki çekime kayıtsız kalamıyorlar.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un paylaştığı ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener buluşuyor. Ali Bilgin yönetmenliğindeki dizinin senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Renkli hikayesiyle ‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.