“Ada Masalı” seyirciye keyifli anlar yaşattı

Ay Yapım’ın renkli hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizisi ‘Ada Masalı’nın eğlenceli bir bölümü daha dün akşam ekranlara geldi. Kırlangıç Adası’na hakim olan düğün havası, seyirciye keyifli anlar yaşattı.

Dün akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen ‘Ada Masalı’na Poyraz’ın (Alp Navruz) Haziran’a (Ayça Ayşin Turan) sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Alper (Rami Narin), Melisa (Merve Nur Bengi), Biricik (Özge Demirtel), Beyazıt (Fatih Altun), Selma (Nihan Büyükağaç) ve Fatih’in (Can Kahraman) dahil olduğu bir oyunla Haziran’a evlilik teklifi eden Poyraz’ın romantik sürprizi izleyenlerin kalbini ısıttı. Batu’dan aldığı mesajla kalbinin sesini dinlemeye karar veren İdil (Beril Pozam) adadan ayrılma kararı alırken Latif’in (İlkay Akdağlı) ada hoparlörü vasıtasıyla kızına veda ettiği anlar ve arkadaşlarının İdil’i yalnız bırakmaması seyirciye duygusal dakikalar yaşattı. Alper ve Melisa’nın düğününde Selma ile Fatih’in de nikah masasına oturması herkesi şaşırtırken final sahnesinde Haziran ile Poyraz’ın bulduğu bebek, yeni bölümde olacaklara dair merak uyandırdı.

YENİ BÖLÜMDEN ÖN İZLEME SAHNESİ YAYINLANDI!

YouTube video

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Sadık’ın (Fatih Yücebağ) ablasının ve yeğeninin Kırlangıç Adası’na gelişi, Sadık’ı zor anların beklediğinin habercisi olurken ön izleme sahnesi, izleyenlere yeni bölümün komik dakikalarından ipuçları veriyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.