“Ada Masalı” romantik anlar izleyenleri ekran başına kilitleyecek

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yarın akşam ekranlara gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım seyirciyle buluştu.

Tanıtımda Poyraz (Alp Navruz), Haziran’ı (Ayça Ayşin Turan) otelin tanıtım fotoğraflarını çekmek için adanın bilinmeyen güzelliklerine doğru bir gezintiye çıkartıyor. Romantik ikilinin tatlı atışmaları ise yeni bölümde de sürüyor. İzleyenlere keyifli dakikalar sunacak bölümde Poyraz’ın Buray’ın gitaristi olarak sahneye çıktığı anlar ise izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

YouTube video

‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden eğlenceli bir tanıtım yayınlandı. Haziran ve Poyraz otelin internet sitesine eklemek üzere fotoğraf çekmek için adadaki lavanta tarlasına gidiyor. İkilinin tatlı sert atışmalarının yanı sıra yakınlaşmalarının da dikkat çektiği tanıtımda Poyraz’ın herkesi şaşırtarak Buray’ın sahnesine gitarıyla eşlik etmesi ise yeni bölüme damga vuruyor. Yine günü kurtarmayı başaran Poyraz bu sefer Haziran’ı derinden etkiliyor.

‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener eşlik ediyor. Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.