‘Ada Masalı’ ilk bölümüyle yaz ve aşk esintisini evlere taşıdı

Başrollerinde, uyumlarıyla dikkat çeken Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un buluştuğu Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, dün akşam ilk bölümüyle yaz ve aşk esintisini evlere taşıdı.

İşinde başarılı, ışığıyla herkesi etkileyen şehirli Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile yakışıklılığı ve yardımseverliğiyle adanın göz bebeği Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda başlayan hikayelerini seyirciyle buluşturan dizi, sımsıcak atmosferi ve eğlenceli karakterleriyle seyirciden tam not aldı.

YouTube video

Ekran başındakileri sımsıcak bir adaya davet ederek yaz anılarına götüren ve kalplere dokunacak bir aşk hikayesini izleyenlere sunan ‘Ada Masalı’nın ilk bölümü dün akşam Star TV’de seyircileriyle buluştu. Yılın çifti olmaya aday Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi, keyifli hikayesiyle izleyenlerin beğenisini toplarken övgü dolu yorumlar aldı. ‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle saatler boyunca TT listesine kalarak sosyal medyada da çok konuşuldu.

Yolları beklenmedik bir anda kesişen, Haziran ile Poyraz’ın adada neler yaşayacakları ilk bölümün ardından merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan ikinci bölümünün tanıtımında Haziran, Poyraz’ı öptüğü için büyük bir utanç duyarken Poyraz’ın bu öpücüğün sebebini sorgulamaması genç kadının kafasını karıştırıyor. Haziran ve Poyraz ortaklıkları sebebiyle adada beraber vakit geçirmeye başlarken Poyraz’ın bankaya borçlanmasında Haziran’ın parmağı olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği ise yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

blank

‘ADA MASALI’NIN GENÇ VE EĞLENCELİ EKİBİ, İLK BÖLÜMÜ HEP BERABER İZLEDİ!

‘Ada Masalı’nın genç ve başarılı isimlerden oluşan ekibi, dün akşam yayınlanan ilk bölümü hep beraber çekimlerin gerçekleştiği Sığacık’ta izleyerek heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştılar. Ekibin neşesi ise kameralara yansıdı.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Romantik hikayesiyle ‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.