Acun’a büyük şok!

Acun Ilıcalı, tv8’de önümüzdeki sezon ekrana gelecek bir dizinin başrolünde Cansu Dere’nin rol alacağını açıklamıştı. Fakat Dere projeden çekildi.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy ve Cansu Dere ile bir araya gelerek anlaşmaya varmıştı. Cansu Dere ile çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşan Ilıcalı, güzel oyuncunun rol alacağı bir dizinin önümüzdeki sezon tv8’de yayınlanacağını duyurmuştu.

blank

Cansu Dere olmadı!

Fakat bugün beklenmedik bir gelişme yaşandı. Med Yapım’dan yapılan açıklamayla Cansu Dere ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada “Cansu Dere ile yapılan bu anlaşma tarafların karşılıklı mutabakatı ile sonlandırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Şimdi ne olacak?

Cansu Dere’yle yolların ayrılmasının ardından dizinin geleceği nasıl olacak merak konusu oldu. Cansu Dere’nin yerine hangi oyuncu ile anlaşılacağı merak edilirken, dizinin tv8’de yayınlanıp yayınlanmayacağı da akıllarda soru işareti olarak kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.