Acun Ilıcalı’nın güldüren unutkanlığı!

Acun Ilıcalı, Murat Boz, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, önceki akşam Etiler’de bir restoranda yemek yedi.

Çıkışta objektiflere yansıyan ekipten Murat Boz‘a, Aslı Enver soruldu. Boz, “Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum” diyerek kural bozmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=W5l_F7hbgpE&t=19s

ACUN ILICALI GÜLDÜRDÜ

Acun Ilıcalı ise bu sorulara maruz kalmamak için hemen aracının arka koltuğuna oturdu. Ardından şoförünün olmadığını fark eden ünlü sunucu, hemen direksiyona geçti. Acun Ilıcalı, “Şoför bugün yok, onu unuttuk. Arkada bekliyoruz” diyerek herkesi güldürdü.

blank
Murat Boz – Acun Ilıcalı

‘SİZLERLE BİRLİKTE ÖĞRENDİM’

Oğuzhan Koç ise oyuncu Demet Özdemir’le aşk yaşadıkları haberleri için, arkadaşlık dışında bir şey olmadığını söyledi. Koç, “Çıkan haberleri ben de sizlerle birlikte öğrendim. Söyleyecek pek bir şey yok” dedi.

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya kimdir?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.