Acun Ilıcalı’dan Survivor ile ilgili anket

Bu yıl Türk ve Yunan yarışmacıların yarıştığı Survivor, reytinglerde umduğu başarıyı yakalayamamış ve kaldırılacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Acun Ilıcalı ise bu iddialara cevap vermeyerek sosyal medya hesabından izleyiciler için bir anket düzenledi.

Acun Ilıcalı, Survivor’da yarışmacı röportajlarındaki altyazılar ile ilgili gelen şikayetlerin dikkate alınarak seslendirme yapıldığını söyledi.

“BU KONUDA YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUZ”

İzleyicilere Instagram üzerinden seslendirmeleri beğenip-beğenmediklerinin sorulduğu bir anket başlatıldığını duyurdu. Konseyde açıklama yapan Ilıcalı, ‘Survivor’da altyazılardan şikayet eden seyircilerimiz çin bu hafta sonu Yunan yarışmacıların röportajlarını seslendirme yaparak verdik. Bu konuda yorumlarınızı merak ediyoruz. Seslendirme yapılan montajımızı beğenip beğenmediğini soruyoruz. Benim Instagram adresime girerek oylama yapabilirsiniz’ ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM’DA OYLAMA BAŞLADI

Acun Ilıcalı Instagram hesabından paylaştığı ankette ‘Yunan yarışmacıların röportajlarını ‘dublajlı’ olarak beğendiniz mi, beğenmediniz mi?’ sorusunu takipçilerine sordu. Yapılan anketin sonucuna göre Survivor’da Yunan yarışmacıların konuşmaları altyazılı ya da dublajlı olarak yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.