Acun Ilıcalı Yasin Obuz’a sert çıktı!

Survivor 2020’de gerilimli anlar yaşandı. Takım arkadaşı Fatma Günaydın ile tartışma yaşayan Yasin Obuz’a sunucu Acun Ilıcalı sert çıktı.

TV8’in sevilen yarışması Survivor’da gerilim her geçen gün artıyor! Oyun öncesi Acun Ilıcalı, gönüllüler takımında ilk olarak Nisa Bölükbaşı’na söz verdi. Daha sonra ise eleme potasında yer alan Evrim Keklik ile Fatma Günaydın’dan birkaç söz istedi.

Fatma, “Makbule’nin yerine gitmesi gereken insanlar vardı. Bir anda oldu, biz de şaşkınız” dedi. Araya giren Yasin, “Madem ki ortaya laf attın, isim ver. Kimler gitmeliydi?” sözleriyle, takım arkadaşından isim vermesini istedi.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, müdahale etti ve Yasin’i sert bir şekilde uyardı. Ilıcalı yarışmacıya “Sunucu benim, sen farkındasın değil mi? Onu ben sorayım istersen! Öyle bir şey sorarsam ben sorarım” diyerek sert çıktı.

Bu çıkışın ardından ise Yasin Obuz ne diyeceğini bilemedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.