Acun Ilıcalı vergi rekortmenleri listesinde

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde 42’nci sırada yer alan Acun Ilıcalı listede 83. sırada yer aldı.

Türkiye’nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. İlk iki sıradaki isim adının açıklanmasını istemezken 3. sırada Rahmi Koç yer aldı. Ünlü isimlerden de yalnızca Acun Ilıcalı ilk 100’e girmeyi başardı.

İŞTE ÖDEDİĞİ TOPLAM VERGİ

6 milyon 722 bin 156 lira vergi ödeyerek vergi şampiyonları listesine 83. sıradan giren Ilıcalı, uluslararası yapımcı kimliğiyle biliniyor.

Acun Ilıcalı’nın faaliyet türü, “Bağımsız müzisyen, ses sanatçısı, konuşmacı vb’lerin faaliyetleri” olarak nitelendirildi.

ACUN’UN MAL VARLIĞI

Geçtiğimiz aylarda mal varlığını açıklayan Acun Ilıcalı, “Uçağım var. Amerika’da, Dominik’te ve Türkiye’de 3 tane sürat teknem var. 12 tane motorum var. 2 tane yatım var. Ben, bir şeyden zevk aldığım için bir şey alan biriyim. Sürat teknesinin üzerinde 20-25 saat durabilirsin. Biz geçen yıl 100 saat durmuşuz. Dün Bodrum’dan Çeşme’ye geldim. 50 dakika sürdü. 140 mile çıktık. Deniz yumuşadı bir an. Yaşayan bilir o anı. Sürate karşı bir zevkim var. Denizde çok kazam yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.