Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı’nın yeni pozları ortaya çıktı. Altunkaya koronavirüs sonrası Dominik’te kaldı ve Türkiye’ye dönemiyor.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Acun Ilıcalı uzun süredir Dominik’te… Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya da kendisiyle beraber… İddialara göre Ayça Çağla Altunkaya geçtiğimiz gün yeni fotoğraflar paylaştı.

20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı‘nın yeni pozları sosyal medyada gündem oldu.

Kış aylarında yine yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı programda görüntülenen Altunkaya’nın, Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Acun Ilıcalı’nın yanında olduğu ortaya çıkmıştı.

2000 doğumlu Altunkaya, koronavirüs salgınından dolayı sevgilisi Acun Ilıcalı ile birlikte Dominik’te mahsur kaldı.

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile fotoğrafını ilk kez paylaştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.