Acun Ilıcalı, TV8’in yemek yarışması Masterchef’le ilgili bir istekte bulundu

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, TV8'in yemek yarışması Masterchef'le ilgili bir istekte bulundu. Acun Ilıcalı, jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı Masterchef için...

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, TV8’in yemek yarışması Masterchef’le ilgili bir istekte bulundu.

Acun Ilıcalı, Survivor konsey toplantısında yaptığı açıklamada “Masterchef programına çok yoğun başvuru yapıldı. Bu sene büyük bir ilgi var. Ancak arkadaşlar başvurulara yetişmekte zorlanıyor. Ben başvurular için anons yapacaktım ancak arkadaşlar istemediler. Lütfen Masterchef’e lütfen başvurmayın. Eğer bu işle çılgınca ilgilenmiyorsanız başvurmayın” dedi.

Acun Ilıcalı, jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yaptığı Masterchef’in yeni sezona urvivor 2020’nin finalinden 2 gün sonra başlayacağını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.