Acun Ilıcalı, Survivor All Star için teklif götüreceği 8 yarışmacıyı açıkladı

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, TV8’de ekrana getirilen Survivor Panorama programına konuk oldu. Survivor All Star 2022 hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı son 3 yılın yarışmacılarından 8 isme teklif götürdüğünü açıklarken isim de verdi.

Survivor 2021 yarışmasının finaline az bir süre kalmasının ardından gözler Survivor 2022 All Star yarışmasına çevrildi. Acun Ilıcalı, Survivor Panorama konuk oldu. Ünlü televizyoncu, All Star hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında son 3 yılda mücadele etmiş isimelre yer vereceğini ifade ederek şunları söyledi:

SURVIVOR 2022 ALL STAR İÇİN TEKLİF GÖTÜRÜLEN İSİMLERİ AÇIKLADI

‘Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz. Ağırlık son dönem olacak. Seyircimize sorduğumuz zamanki yüzde All Star’ı istiyor. Bizim şu anda hani banko isim olarak aklımıza gelen Anıl Berk, Sercan, Berkan bir de Ogeday. Kızlardan ise Evrim, Elif, Seda ve Sude. Bizim şu anda tabii teklif götüreceklerimiz bunlar. Biraz erken belirlememiz lazım ki arkadaşlar kampa girsin. All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacak’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.