Acun Ilıcalı, söz yazarı ve besteci Şehrazat’a tazminat davası açıyor

Acun Ilıcalı, telif haklarını ödemediği gerekçesiyle kendisine ‘Terbiyesiz, haram zıkkım olsun’ diyen söz yazarı ve besteci Şehrazat’a tazminat davası açıyor.

Söz yazarı ve besteci Şehrazat, 99.5 milyon liraya uçak alan Acun Ilıcalı’yı telif haklarını ödemediği için ’emek hırsızlığı’ ile suçlarken, “Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haramı zıkkım olsun” paylaşımında bulundu.

​Şehrazat, “Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen 1000 tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok dimi” ifadelerini kullandı.

“TAZMİNATIMIZI İŞİTME ENGELLİ MİNİKLERİMİZ İÇİN KULLANACAĞIZ”

Acun Ilıcalı, Şehrazat’ın sözlerinin ardından, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.