Acun Ilıcalı: Show TV batsaydı 50 milyon borçla ortada kalacaktım

Acun Ilıcalı, tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti’nin konuğu oldu. Ilıcalı yeni projelerinin yanı sıra merak edilenleri de anlattı.

Acun Ilıcalı, yurt dışında açıldığı pazarları açıklarken Meksika, Macaristan, Romanya, Kolombiya ve ABD’yle çalıştığını, Almanya pazarına girmeye hazırlandığını söyledi.

YouTube video

tv8’den hisse satar mısın diye teklif geldiğini açıklayan Ilıcalı ” Yurt dışı ve yurt içinden 3 teklif geldi. Onlar da ortak olmak istedi” dedi.

tv100’e konuşan Acun Ilıcalı, Star’da yüzde 30 ortaklığı olduğunu belirterek “Star’ın yönetiminin bana verileceği yönünde haberler çıktı ama bunlar doğru değil” diye konuştu.

Show TV dönemini de anlatan Acun Ilıcalı “Show TV batsaydı 50 milyon borçla ortada kalacaktım. O sırada TMSF el koydu Show TV’ye. Büyük bir gerilim yaşamadım. Allah öyle yaratmış herhalde. Batsak, eksi 50 milyon olsa, onu bunu satarız yine tekrar işimizi yaparız diye düşündüm” dedi.

tv8’de bir tek bu sezon para kazanamadığını belirten Ilıcalı, “Bir uçağım var, üç sürat teknem var, 12 tane motosikletim var, iki tane teknem var. Bir şeyden zevk aldığım için onu alırım.” diye konuştu.

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programında Athena Gökhan’ın muhalif tweet’ler atmasıyla da ilgili konuşan Acun Ilıcalı “Gökhan hep olduğu gibiydi, Gökhan hiç değişmedi. Gökhan her tarafı kucaklar. Gökhan hissettiğini yapan bir insan. O herkesi takdir edebilecek biri. Benim benle çalışan insanlara bir uyarı yapmam söz konusu olmaz. Neden aynı düşünelim ki, ayrı düşünelim. Hayata aynı bakmayalım, farklı bakalım. Bana insanların aynı şekilde düşünmeye zorlanması bana çok saçma geliyor. Niye aynı düşünüyoruz, koyun muyuz biz. Mühim olan sonunda hepimiz aynı masada yemek yiyebilelim” dedi.

“Kariyerimde yükselme dönemimde bana saldıran bana karşı kötü olan kişiler var” diyen Ilıcalı “Herkesle çalışırım, sadece bu tip insanlarla çalışmam. Süper hümanist bir insan değilim, iyiliği de unutmam kötülüğü de unutmam” şeklinde konuştu.

tv8 projeleriyle ilgili de konuşan ve Dr. House’un müjdesini veren Acun Ilıcalı başrol için kiminle görüştüğünü açıklamadı.

Yeni sezonda iki dizi olacağını söyleyen Ilıcalı, Alişan’ın ailelerle yarışacağı bir yarışma programı yapacağını da duyurdu.

Seda Sayan’la gündüz kuşağında olduklarını belirten Acun Ilıcalı, O Ses’e de Seda Sayan’ın devam edeceğini, jürinin değişmeyeceğini vurguladı.

Beyazıt’tan memnun musun sorusuna “Messi’yi transfer ettin memnun musun diye soruyorsun” yanıtını verdi. “Beyaz’la iyi bir kimya oluşturduğumuzu düşünüyorum” diyen Ilıcalı, “Beyaz Show yapmayacak ama önümüzdeki sezonun ikinci döneminde bir sürprizi olacak” dedi.

Yıldız Tilbe’ye göre bir proje yakalamamız lazım diyen Ilıcalı, “İleride jüride olabilir. bunlara tek başına karar vermiyorum. Beyin takımımız var. Net karar vermem, 7-8 kişiyiz. 8’de 8’se kesin yaparım, 8’de 4’se yapmıyorum. Yetenek Sizsiniz için aykırı bir jüri arayışındayım, program devam edecek” dedi.

Ilıcalı sık sık tişört giymesini ise “Ceketin, takım elbisenin içinde ölüyorum” diye açıkladı.

Ilıcalı kızları için ise “Hepsi birbirinden çok farklı 4 karakter” yorumunda bulundu.

Adriana Lima’nın Türk erkeklerini tercih etmesindeki katkısı için “yüzde 90 oran” veren Ilıcalı “Sık sık görüşüyoruz. Onun için mutluyum” dedi.

Nusret’in başarısını anlatmak için kelimelerin doğru seçilmesi gerektiğini belirten Ilıcalı “Nusret’i gördükçe ayrı motive oluyorum. Başarısı olağanüstü” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.