Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın oturduğu villayı sattı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, iki yıl önce Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra eski eşinin oturduğu villayı satma kararı almıştı. Kuruçeşme'deki o villa satıldı. Ilıcalı'nın kazancı ise ortaya çıktı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 1.5 yıl önce eski eşi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa’nın Kuruçeşme’de oturduğu villayı satma kararı almıştı. Ilıcalı’nın bu kararının ardından konuşan Şeyma Subaşı, “Acun evi bana hediye olarak almamıştı. Beraber oturacaktık ki öyle de oldu zaten. Boşanma işlemi gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satılığa çıkarmayı uygun buldu.” demişti.

16.8 MİLYON DOLARA SATILDI

Snob Magazin’in haberine göre; Aradan 1.5 yıl geçtikten sonra Ilıcalı’nın satışa çıkardığı villanın 16.8 milyon dolara (125 trilyon) satıldığı öğrenildi. Ilıcalı’nın villasını Türkiye’de yaşayan ve ismini sır gibi saklayan Türk bir iş insanı satın aldı. Ilıcalı’nın bu villadan elde ettiği kazancı nasıl değerlendireceği merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.