Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na olan aşkını böyle anlattı

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Şeyma Subaşı’na olan aşkını böyle anlattı.

Survivor 2018 için sıklıkla Dominik’e uçan ve vaktinin büyük bir çoğunluğunu burada geçiren Acun Ilıcalı işlerinden vakit ayırıp eşi Şeyma Subaşı ve kızıyla vakit geçirince bu keyifli anlarını sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Son zamanlarda bu tarz paylaşımları artıran Acun Ilıcalı’dan bu defa İngilizce yazılmış bir paylaşım geldi. Eşi Şeyma ile birlikte objektife gülümseyen Acun bu karesine Türkçe karşılığı; “Sana sarıldığım zaman diğer yarımı bulmuş gibi hissediyorum” olan bir metin paylaştı. Bu kareyi yorumsuz bırakmayan Şeyma da “Benim diğer yarım” diyerek eşinin bu jestini karşılıksız bırakmadı.

blank
Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.