Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile ilk kez fotoğraf paylaştı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesinden paylaşımda bulundu. Jüri ile objektiflere poz veren Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’yla ilk kez paylaşım yaptı.

Acun Ilıcalı’nın sevgilisiyle yaptığı ilk paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öte yandan Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile olan bir pozunu Instagram profil resmi yaptı.

YouTube video

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesinden paylaşımda bulundu. Ünlü televizyoncu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez paylaşım yaptı.

blank

Ayça Çağla Altunkaya’nın da karede yer alması dikkat çekerken sosyal medya kullanıcıları fotoğrafa büyük ilgi göstererek beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.