Acun Ilıcalı öğrenciler için harekete geçti!

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitim alamayan öğrenciler için sahibi olduğu TV8 ekranlarından büyük bir kampanya başlatacaklarını duyurdu.

Daha önce Fenerbahçe için benzer bir yardım programı düzenleyen Acun Ilıcalı, şimdi de koronavirüs salgını sebebiyle uzaktan eğitim almak zorunda kalan fakat bilgisayarı olmadığı için derslerinden geri kalan öğrenciler için harekete geçti.

YouTube video

Sosyal medya hesabı üzerinden pazar günü TV8 ekranında bilgisayarı olmayan öğrenciler için kampanya düzenleyeceklerini duyuran Acun Ilıcalı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”HEP BERABER ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM”

”Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için Pazar akşamı TV8’de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.