Acun Ilıcalı: Mesut Özil Fenerbahçe forması giyecek

Fenerbahçe’nin Fener Ol kampanyası için yapılan WinWin yayınında Acun Ilıcalı, Mesut Özil ile ilgili gerçeği açıkladı. Ilıcalı, Mesut Özil’in 2 yıllık sözleşmesi var ama ondan sonra bence Fenerbahçe forması giyecek.

Beklentilerin üzerine çıkalım rakamlarla şaşırtalım ve Başkanımız zaten bize bir yıldız transferi yapar. Bu kampanya neden yapılıyor hepimiz biliyoruz ama beklenen rakamların çok üstüne çıkarsak neden olmasın.

MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı yıldız transferi sözlerinin sonrasında gecenin bombasını patlattı. Ilıcalı, ” Mesut Özil’in Arsenal ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Mesut ile dün gece 2 saat geçirdim. Mesut Özil bir gün Fenerbahçe forması giyecek. Eğer ben bu işten anlıyorsam bu böyle olacak.” dedi.

Ali Koç bunun üzerine”Bir kulüp var Arsenal biliyorsunuz yani (gülerek) Arsenal Ali Koç, “Sözleşmesi bitince gelir diyorsun yani!” dedi. Ilıcalı konuyla ilgili son olarak, “Benim bildiğim Ali Koç, Mesut Özil’i getirir.” diyerek noktayı koydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.