Acun Ilıcalı, ilk kez paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Acun, ilk defa boşandığı eşi Zeynep Ilıcalı’dan olan kızları ve sevgilisi Şeyma Subaşı’ndan olan kızı ile birlikte poz verdi.

Acun Ilıcalı kızları ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kızlarını boy sırasına göre dizen Acun Ilıcalı en arkaya da kendisi geçti. Bu fotoğraf sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Şeyma Subaşı’ndan olan kızı Melisa ve Zeynep Ilıcalı’dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Acun Ilıcalı ilk kez hep birlikte fotoğraf paylaştı.

4 kızı bulunan Acun Ilıcalı büyük kızı Banu’yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

“ARALARI BOZUK”

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Ilıcalı ile sevgilisi Şeyma Subaşı arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İkili sürekli sosyal medyadan birbirine imalı paylaşımlar yapıyor.

İşte Acun Ilıcalı’nın paylaşımı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.