Acun Ilıcalı: Hadise şampiyon olursa yarışmacısıyla birlikte Survivor’a geliyor

Survivor nedeniyle O Ses Türkiye’ye bir süreliğine ara veren Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde O Ses Türkiye finaline değindi. Bugün gerçekleşecek O Ses Türkiye finali için Survivor’ın yayınlanmayacağını duyuran Acun Ilıcalı, Hadise’yle ilgili bir sürprizden de bahsetti.

BOMBAYI PATLATTI

Bu akşam yayınlanacak O Ses Türkiye finalinde Hadise’nin akıbeti merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı ilk kez Survivor’da finalle ilgili ipucu verdi. “Eğer Hadise şampiyon olursa, Hadise yarışmacısıyla birlikte Survivor’a gelecek” duyurusunu yaptı. Bu haber yarışmacılar tarafından sevinçle karşılandı.

HADİSE’Yİ ÖPÜCÜKLÜ SÜRPRİZ BEKLİYOR

Öte yandan, Hadise’yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor. Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka’nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, “Maçuka, ‘eğer Hadise şampiyon olursa, Türkiye’ye gelip Hadise’yi öpeceğim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Survivor’ın dokunulmazlık oyunun ise pazartesi günü yayınlanacağı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.