Acun Ilıcalı, çalışanlarıyla mahkemelik olan Nusret’e destek verdiğini açıkladı

TV8 kanalının sahibi başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, çalışanlarıyla mahkemelik olan Nusret Gökçe’ye destek verdiğini açıkladı.

New York’taki lokantasında çalışanların bahşişine el koyduğu gerekçesiyle çalışanlarıyla mahkemelik olan Nusret Gökçe 250 bin dolar tazminat cezasına çarptırılmıştı. Yaşanılan olayın ardından Gökçe’nin eski garsonları konuyla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla arkadaşı Nusret’in yanında olduğunu açıkladı.

Ilıcalı sosyal medyada yayınladığı açıklamasında, “Emeğiyle geldiği noktayı herkesin hayranlıkla izlediği, dünyanın dört bir tarafında binlerce Türk kardeşimize, iş imkanı sağlamış olan Nusret’e, iki üç kişinin akıl ve vicdana sığmaz iddiasından yola çıkarak haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Nusret’in, kendi çalışanlarının haklarına el uzatacak biri olmadığını bizzat biliyorum. İnşallah Nusret ülkemizi bundan sonra da daha fazla tanıtarak, marka değerini arttırıp; başarıyla yoluna devam edecektir” dedi.

Nusret’in başı belada!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.