Acun Ilıcalı: Bir an önce aşımızı olalım

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından Acun Ilıcalı’nın aşı çağrısı yaptığı bir video paylaştı. Ilıcalı, videoda, “Haydi, hedefe ulaşmak için birlikte hareket edelim ve bir an önce aşımızı olalım” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı’nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında devam edilen aşılama çalışmalarına ilişkin çağrı yaptığı bir video paylaştı.

Ilıcalı videoda, “Aşı olmamız lazım. Tonlarca sebebi var. Ama en önemlisi toplumca bağışıklık kazanmak. Haydi, hedefe ulaşmak için birlikte hareket edelim ve bir an önce aşımızı olalım” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.