Açlık Oyunları’nın yeni filminin fragmanı yayınlandı

‘Açlık Oyunları’ serisinden 64 yıl öncesini anlatan ‘Kuşların ve Yılanların Şarkısı’ filminden fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde, Tom Blyth ve Rachel Zegler rol alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Blyth ve Zegler’ın yanı sıra Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman ve Viola Davis gibi isimler bulunuyor.

Suzanne Collins’in “Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” (Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı) adlı romanından uyarlanan film, serinin başlangıç hikâyesini anlatacak.

17 KASIM’DA VİZYONA GİRECEK
Yönetmenliğini Francis Lawrence’ın üstlendiğini filmin senaryosu Michael Lesslie imzası taşıyor.

Orijinal filmlerde Donald Sutherland tarafından canlandırılan Panem Başkanı Coriolanus Snow’un başlangıç hikâyesi de genç Coriolanus’u canlandıran Tom Blyth ile ortaya çıkıyor. Filmin 17 Kasım 2023’te gösterime girmesi bekleniyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.