Acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu

Sağlık Bakanlığı 81 ile koronavirüs genelgesi gönderdi, acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs ile mücadelede sıkı önlemler alan Türkiye’de ölü sayısı 4’e vaka sayısı ise 359’a yükselmişti.

Son verileri açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “24 saatte yapılan 1.981 testten 168’i pozitif çıktı. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik” açıklaması yapmıştı.

Koca, Türkiye’deki koronavirüs vakaları ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yapmıştı. Koca paylaşımında “Son 24 saatte yapılan 1.981 testten 168’i pozitif çıktı. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta koronavirüs olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.