Açıkhava’da Ekin Uzunlar rüzgarı esecek

Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla son dönemin en başarılı isimlerinden olan Ekin Uzunlar, 5 Mayıs akşamı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalılarla buluşacak.

BURSA İGFA- Kemençeyi konuşturan adam olarak tanınan Karadeniz müziğinin yeni yıldızı Ekin Uzunlar, Bursa’daki ilk açıkhava konserinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu Organizasyon tarafından 5 Mayıs akşamı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konsere hazırlanan Uzunlar, heyecanını dile getirdi. Uzunlar, “Bursalı dinleyenlerimle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Gelin Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu hep birlikte coşturalım” dedi. 5 Mayıs’taki konser Demirağ Sigorta, Selin İstanbullu, Maydanoz Döner, İdea Textile Workshop, She Novias Moda, Adil Şengül Kereste, Ahmetcan Bebe, Ümit Mobilya, Aquanet Su Arıtma Sistemleri, Öz-Ay Tarım Market, Şerafettin Gümülcine Kahvesi, Radyo Bu, Radyo Türk katkılarıyla gerçekleşecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.